ЗА НАС

ТЕХНОПЛАСТ-МАЛЕРДОС e специализирана в производството на едрогабаритни, безшевни, полиетиленови контейнери по метода на ротационното леене на полимери.

ТЕХНОПЛАСТ-МАЛЕРДОС произвeжда полиетиленови изделия за нуждите на бита, промишлеността, селското стопанство, транспорта и строителството, използвайки най-съвременната технология, съществуваща в полимерната индустрия днес. Контейнерите, резервоарите и изделията се изработват от висококачествените полиетилени.

Това е най-съвременното решение при складиране на всякакъв вид течности, годни за питейна вода, храни (хранителни продукти ,вино, олио, напитки и много др. ), химикали (киселини, основи), масло т.н. Това е постигнато със строгите спецификации качество, обслужване, голяма продължителност на живот и високо качество и материали.

Производствената гама от резервоари на ТЕХНОПЛАСТ-МАЛЕРДОС предлага голямо разнообразие от модели, с възможност за приложение в много решения, с различни размери за пълноценно използване на пространството. Модерни и практични резервоарите се характеризират със своето ниско тегло, идеални размери, подобрен дизайн, който включва дръжки за улесняване на транспорта, пряко излагане на слънчеви лъчи (черен цвят).